dilluns, 28 de gener del 2013

57. PELL DE DÉU


L'antiga dita explica que els llops disfressats amb pell d'ovella poden destrossar la guarda. Hipòcrites, es fiquen enmig del ramat sense que els sentinelles se n'adonin. Tot i això, a les primeres queixalades els bels dels anyells alerten els cans guardians.
Hi ha uns llops criminals, satànics, que es disfressen amb la meva pell. Pell de Déu. Aquesta raça de malnats ha regnat sempre, tot i que darrerament sembla que s'ha convertit en una veritable plaga. Sacrílegs, profanadors, no senten cap escrúpol a l'hora d'escorxar-me, per tal d'aprofitar la meva estampa. Aquests llops estripen els anyells, tot deixant les guardes tenyides de sang, talment  un camp de guerra  després d'una folla matança. Ningú no s'atreveix a aixecar son lladruc. Tothom calla, amb el cap cot, com els pares que sacrificaven els seus fills als déus  sedegosos de venjances.
Aquests llops ensotanats, sovint mitrats, haurien d'exhibir-se penjats a les portes de totes les ciutats a fi que els vianants puguin escopir-los els seus gargalls  de repugnàncies.
A la visita del Papa a Barcelona uns valents protestaries vestien camisetes  amb aquest cridaner reclam: "Retireu els nens que arriba el papa".
Dolç anyellet meu, acceptem un talismà per descobrir els llops més malignes. Desconfia de qualsevol mercader de salvacions i hòsties que posa el meu nom en els seus llavis.

1 comentari:

  1. A la fi avui ho tornaré provar i esper que aquest petit comentari arribi.
    Certament ja se ens va avisar de que això passaria i també que no ens a
    escadalitzassim.
    S'ha de lluitar amb totes les forces i la vida, per sembrar l'ùnica cosa capaç de canviar les coses i el món: L'AMOR. L'ensenyança més valuosa de Jesús el Crist. La misericordia infinita del qui ens estima i cura sense distincions, fins i tot "als dolents".
    Cap tolerancia ni disculpa per fets i instiucions, totes cap a ses persones.
    Gràcies Jaume per la teva valentía i generositat.
    Una amiga que t'estima,
    Caty

    ResponElimina