diumenge, 25 de novembre de 2018

ESPANYA EN CLAU ESCATOLÒGICA


Si per convertir “el pedaç nacional” en mocador porten a judici l’humorista Dani Mateo, què faran amb tots aquells que feiem servir mentalment la bandera colonialista de paper higiènic?

En les primeres i aberrants declaracions, el nou secretari de la Conferència Episcopal Espanyola ha proclamat que vol que els capellans siguem molt mascles. Totes les maricones tenen els mateixos gustos.

Cap psicòpata pot imposar un sadisme més absurd que el de la cara pública dels bisbes espanyols Luis Argüello. Vol que els capellans se sentin tremendament hèteros i que els agradin molt les dones per llavors poder renunciar a elles amb el celibat.

Ja sabem les primeres paraules de Franco quan li obrin la tomba. Cridarà: “Gibraltar español”.

La ignorància supina és super atrevida. El president d’Espanya n’ha donat una mostra suprema a Cuba amb la cadira que portà Weyler a Mallorca com a relíquia del fracàs  horrible dels seus crims. És impossible que Pedro Sánchez tengui la mínima noció de qui era Antonio Maceo, l’heroi de la independència cubana. Sobretot estic segur que ignora que el “Tità de bronze” renuncià a l’amnistia que li oferia Espanya per seguir lluitant fins a aconseguir totes les llibertats.

M’agradaria ser batle de Ciutat  només per retornar la cadira del pare de la Pàtria cubana als seus propietaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada