dilluns, 11 de març del 2019

ABLACIÓ CATÒLICA DEL FEMINISME


He repassat de prim compte les cròniques i els comentaris de les potents i multitudinàries manifestacions del Dia de la Dona tot reclamant la igualtat en tots els camps i ordres. No he trobat una sola referència a la monstruosa marginació de la dona dins la secta catòlica. A les altres esglésies cristianes la dona gaudeix dels mateixos drets i oportunitats que l’home. A algun lloc aperduat he pogut llegir la desgraciada frase del Papa Francesc comentant que “el feminisme és igual que el masclisme amb faldes”. Com les que ell porta.
Tanmateix, mentre les dones no puguin dir missa i sumin la meitat de la cohort de cardenals, el feminisme sofrirà castració dins el nostre món occidental.
No val l’excusa que l’Església ja no interessa a ningú. Hauria de preocupar. La secta catòlica és la mare i la dida de Vox i companyia. Aquí a Mallorca gairebé la meitat de l’ensenyament i de l’assistència social està en mans de l’Església.
Descobreixes la gran paradoxa de les nostres manifestacions feministes quan penses que el 90% dels manifestants figuren als llibres sacramentals de les parròquies. Què diríem si els participants de les mogudes igualitàries estassin afiliats a la Falange?
La credibilitat del moviment feminista entre nosaltres reclama una apostasia massiva i una condemna clamorosa de l’ablació catòlica.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada