divendres, 13 de març del 2015

TOLERÀNCIA, ZERO; REPRESSIÓ, ZERO



Com a bestiola optimista que som, pens en positiu. Per això crec que de la mort n'ha de sortir vida, com dels escàndols n'hem de treure profundes reflexions i valentes decisions.
Davant la darrera moguda dins l'Església de Mallorca s'imposa una pregunta, per a mi, essencial. La formularé amb metàfora ja que la comprensió s'amaga rere el llenguatge figurat. Els clergues acusats d'abusos sexuals van coixos perquè tenen les cames malament o perquè els estrenyen les sabates imposades obligatòriament per l'Església? Expressat directament: hi hauria tants de desastres si el celibat no fos condició essencial per ser sacerdot? S'aturaria la plaga d'abusos sexuals si els capellans es poguessin casar com qualsevol altre professional? Si la companyia elegida és masculina o femenina, tant s'hi val. Si aquests quissonots ensotanats que van a lloure fent carn a la seva pròpia guarda tenguessin els instints i afectes humans ben assaciats, mantendrien la seva conducta criminal? A l'hora de les respostes cal tenir una referència clamorosa. Del cristianisme, la secta catòlica és l'única que porta incorporada, des de segles, la pesta dels escàndols sexuals. L'església anglicana, tan similar a la nostra en dogmes i jerarquies, on fins i tot s'admet una bisbessa lesbiana, no pateix d'aquest mal dels pastors convertits en llops. Supòs que dins l'Església, de la qual es papessa la reina d'Anglaterra, hi ha la mateixa proporció de psicòpates que hi ha a qualsevol altre grup professional.
Si la Jerarquia catòlica, començant pel Papa, fos conscient i conseqüent amb la realitat, hauria de formular la proclama completa. Tolerància zero per als abusos sexuals, repressió zero per als instints naturals.
Posant com exemple el rector de Sa Pobla, jo crec que si tengués un moro oficial, conegut i reconegut, que el posàs a caldo no jugaria a conillons a amargar per dins la rectoria. Per cert, Joanet, prega Déu que no et surtin tot els bonys perquè pagaries molt car el teu sexe groller i cutre.
L'encantador de serpents argentí que embadaleix el món des del Vaticà res ha dit ni fet de cara a suprimir els grillons del celibat. El savi jesuïta hauria de tenir molt present que els reprimits, obligats a viure dins una hipocresia, estan exposats a les conductes psicopàtiques dels abusos i crims sexuals.
Val més tallar la cama que morir de gangrena. Però llavors s'ha de tenir la humilitat i el coratge de fer camí de coix.

2 comentaris:

  1. Molt be Jaume, defensant el teu amic Joan, escampant merda com sempre fas, ets un molt bon amic dels teus amics.

    ResponElimina