dimarts, 3 de setembre del 2013

QUI NO SOMNIA DE DESPERT ES CONVERTEIX EN UN ROBOT EN MANS DEL PODER


101. Amb motiu del 50è aniversari de la marxa dels drets humans, amb el lema treball i llibertat, a Washington es recorda mundialment la figura del màrtir Luther King i els seus somnis. Ell era un gegant però la passa que ha donat la humanitat contra la desigualtat social i el racisme no arriba a un pas de formiga. Per confirmar aquesta  sentència no manca anar a les presons d'Estats Units, basta atansar-  
nos a Son Gotleu.

102. En tot i per tot és més fàcil aconseguir l'excepció que no la regla. Un afroamericà pot arribar a ser president dels Estats Units, però a un negre del Bronx li resulta gairebé impossible trobar una feina estable.

103. Qui no somnia d’adormit corre el perill de tornar foll. Qui no somnia de despert es converteix en un robot en mans del Poder.

104. Tanmateix, tant de despert com d’adormit, els somnis més plaents són els eròtics, tot i que sovint són els més difícils de realitzar.

105. Cada cop més comprov que la vellesa i la infantessa són molt semblants. L'única cosa que em manca per ser un infant de 75 anys es poder creure en els reis mags.

1 comentari: