dissabte, 9 de novembre del 2013

GARGALL ESCATOLÒGIC A LA MÀSCARA DELS PERDONAVIDES


Quina temporada més remoguda ens espera, Déu meu, als maricons per la pregunteta del Papa Francesc! L'enquesta, enviada a totes les conferencies episcopals del món amb motiu del Sínode que se celebrarà l'octubre del 2014, demana l' opinió de les esglésies locals sobre el matrimoni entre persones del mateix sexe.
Avui mateix, 6 de novembre, he presenciat, amb el vòmit a la gola, una entrevista de TV3 a un representant de la diòcesi de Barcelona. El missus encarnava la repugnant estampa del capellans de l'Opus: collet blanc, aires de superioritat, veu engolada, dicció precisa i mesurada de doctor de la lIei.
No m'importa si era un sortit, un entrat, un hetero o un sant. En aquests moments, som capaç de suportar-ho tot. Tot de tot. Que em diguin les barbaritats que vulguin davant, darrera, damunt o davall. Com més insults escupin, més pudenta els restarà la boca i més enverinada la saliva per tragar l'hòstia consagrada.
Me'n fot de ser natural, normal, monstruós, malalt, degenerat... Puc ser qualsevol cosa menys desgraciat. Escoltau-me bé, mòmies vaticanesques: feis-vos totes les palles mentals que vulgueu, però deixau-nos tranquils als qui estam contents i orgullosos d'estimar com ens surt dels nostres genitals de mascles sencers. Intactes. Lliures i a lloure.
L'única cosa que no puc suportar de qui sigui o com sigui és que em perdonin la vida. M'exaspera la compassió. Em desespera que els tarats mentals es vulguin sentir bons, generosos, assignant-nos un rosari de llàstimes. M'enfureix que em diguin pobret amb la mirada. Pobrets de què? Pobrets vosaltres que passau per aquest món talment someretes
del bon Jesús.
Sabeu que us dic, pastors d ovelles munyides i follades que us fiqueu la comprensió dins el vostre santíssim cul de reprimits de merda.
Mentrestant, tendré sempre un gargall del més espès menyspreu a punt d'escopir-lo a la vostra màscara. Si de veritat ens voleu estimar, arrabassau-vos la careta i mirau de normalitzar-vos.
A l'àgape de l'amor només poden participar-hi els nets de cor.

1 comentari: