diumenge, 21 de juliol del 2013

220. ACLARIMENTS I BIBLIOGRAFIA A INTERNET


A tota carta com déu mana -i jo aquí comand- hi figura una postdata al final.
En un moment de confusió, aimat hagiògraf, intentares escapolir-te del meu dictat per convertir el nostre testament en una mena d’assaig, tot embullant la meva comunicació amb notes a peu de pàgina.
I això nostre és inclassificable. Com podem encabir el nostre escrit en un gènere literari si nosaltres ens sentim fora de tot gènere?
Com ens passa sovint a la cuina de Can Gazà, ens ha sortit una coca sense motlle. Literatura 2.0. Un vehicle 220. I prou.
En el delirant cas que el nostre evangeli traspassi les fronteres illenques, no ens preocupen les informacions complementàries: tot el que podien il·lustrar les  notes es troba a internet.
Internet és la nova expressió de la memòria de Déu. L’omnisciència internàutica és gairebé infinita. Tot de tot es troba a la xarxa i a l’abast de tot Cristo.
Tanmateix, els heterodoxos -en tots els caires- tenim la barra d’omplir l’apartat de bibliografia amb un sol nom: internet.
Jaume Mateu, la persona que compila més títols al nostre cor (fill, germà, amic, mestre, president) ens ha il·luminat el camí. A ell dedicam eix esguerro de teologia alliberada, tot desitjant que llur publicació coincideixi amb la proclamació d’independència de la nostra pàtria catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada