divendres, 26 de juliol del 2013

ESPIPELLADES. PRIMERA RACIÓ



1.- Si Rafel Nadal fos noble en comptes de miserable, en lloc de cases i iots compraria la Simfònica. A un bon mecenes se li perdonen tots els pecats i tares.
2.-Benaurats els muts perquè podran emprar la llengua per llepar-se les nafres.
3. - Malanat sistema, si ens tens les mans fermades i els peus engrillonats, com vols que passem pàgina? Amb la punta de la fava? En aquest cas, ens hauràs de mostrar on es venen, encara, les enravenades.
4.- La democràcia musulmana mata. La democràcia cristiana castra. La democràcia assembleària trava les passes. La democràcia política es prostitueix amb el poder. La democràcia de les urnes regala els vots als imbècils. La democràcia familiar acaba necessàriament assassinant els pares. Tanmateix, per fotut que sigui, la democràcia és l'únic aval que té la llibertat, tant de les persones com dels pobles.
5.- El carrer s'ha convertit en el prostíbul on els inconformistes esbraven les seves fúries. El mal és que els polítics ja s'hi apunten per fer de bagasses. Al final, com sempre, la madona del poder arramba amb tots els beneficis i avantatges.
6.- Pobre avorrit, dominava cinc idiomes però no tenia res a comunicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada