dijous, 30 de maig de 2019

“DÉU MEU” UN LLUMÍ ENCÈS AL MIRACLE DE JUNQUERAS

Davant els vint mil vots -20.000! – a Mallorca a favor de Oriol Junqueres es pot parlar orgullosament d’un vertader miracle. Tractant-se d’un sant empresonat més que d’un prodigi es tracta d’un autèntic miracle, val a dir d’un fenomen més enllà de la normalitat.

Cada un d’aquest vint mil vots mallorquins ha nascut d’una decisió personal, ferma i treballada. Són vots lliures i conscients. Sòn vots dels “criptorebels”. M’agrada aquest títol per assenyalar els secrets defensors del dret a definir-se tant de les persones com dels pobles. Criptorebels, els nous xuetes de la llibertat sense fronteres.

No va existir ni la més mínima campanya pública. A cap racó de Mallorca va aparèixer una sola pancarta del nostre pres polític. Cap míting esclatà amb el crit d’independència. Cap articulista es declarà a favor de la candidatura del meu germà català.

Els polítics que he de considerar com a meus, covards i acomplexats, com sempre, maleïts per la bubota de la Feixina, s’apuntaren contra natura al “compromís” del fracàs valencià. Amb la suma dels seus dotze mil vots tudats el miracle s’hauria convertit en argument irrefutable.

Els companys de lluita i fatigues que alcen el puny i afuen la veu, en bona hora es bellugaren de valent a favor del nostre president Puigdemont. Escenificaren el ball dels cossiers amb la gran dama Antònia Font enmig. Aconseguiren deu mil vots. Extraordinari. Enhorabona.

Per afegitó, gran part d’aquests vint mil votants hagueren de superar una carrera d’obstacles a l’hora de trobar paperetes i sobres.

Fascinat per aquest miracle dels vint mil vots mallorquins vull embadalir-me pensant que un qüern d’ells foren inspirats i impulsats pel lluminós epíleg del meu darrer llibre “Déu meu” escrit pel teòleg Junqueras des de la Universitat de la presó.

M’agradaria poder fer arribar a tots els criptorebels el regal d’eixa carta apostòlica que és l’epíleg de “Déu meu”. Però això sí que seria un vertader miracle. Tanmateix, de tot cor, de part del meu germà Oriol us don les gràcies pel vostre acte de suprema justícia i llibertat.

4 comentaris:

  1. A Mallorca, hi ha gent amb criteri, que no es mou per més o menys publicitat.

    ResponElimina