dilluns, 26 de maig del 2014

EL CARRER GUANYA EL DUEL A LES URNES

Després del clam popular d’aquell gloriós 29 de setembre, quan el crit verd va treure al carrer de les 4 illes més de 130 mil manifestants, vaig llançar el guant del desafiament al partit del poder (PP): “Si aconseguiu treure al carrer una persona més que la justícia verda, haureu guanyat. Si teniu collons, posau-los  damunt la taula”.
Per resposta s’ajuntaren un esbart de gallinorbes d’extrema dreta al Born, mentre la cúpula del néts de Franco m’enflocaven els sofisma de sempre. “Noltros –proclamaven- no feim el carrer com les bagasses barates. Lo nostro no és la demagògia, sinó la democràcia. Contestarem aquest lladruc de ca bufó a les urnes”.
Les urnes ja han parlat. Vosaltres ja heu cagat. És hora de passar comptes. Heu perdut el desafiament per més de 50 mil punts. A força de mentides i enganys, recercant les cuques molles baix de les pedres, heu traginat a votar la meitat dels manifestants que sortiren a mostrar cara al carrer. Això del vot forçat no és cap calúmnia. Tenc testimonis patètics que proven l’acusació. Amenaçàreu els vells amb l’enfundi de sempre: ”Si no mos votau vos llevaran la paga”. Als acomplexats i curts els vareu moure a cops d’absurd: ”Si no mos votau vos mataran el mallorquí i vos faran xerrar es català”.
Sou barruts, aprofitats, fanàtics, sense pisca de dignitat ni vergonya. Per això sé que continuareu exercint el vostre despotisme. Seguireu imposant la vostra follia destructiva. Però heu perdut l’autoritat. Un govern que imposa lleis sense consens i que mana i ordena sense escoltar cap raó, es converteix en una pura i dura dictadura.
Som de lletres i m’atarull amb els números. Però vosaltres enteneu molt  de comptes. No us embullen els milions. N’heu robat tants al nostre poble! La gran mentida de la majoria de les urnes fúnebres us la podeu passar pel forre d’allò que no teniu. Us ha votat el 27,45 per cent. L’altre 72 per cent dels votants s’han manifestat en contra del vostre odi envers la nostra cultura i la nostra llengua. Els milers de ciutadans que no han anat a votar ja diran el que vulguin pels mitjans que creguin més contundents. De la part del que exposam la vida per la llibertat només els demanam que no usin la violència.
Escolta, Bauzá, cap de fava amb orelles, si un vespre, avançada la nit, et presentes a Sa Casa Llarga, en secret, sense fotògrafs ni testimonis per  allargar la mà a qui ha empenyorat la seva salut per una educació de qualitat, no ets tu que el salvaràs a ell, és ell qui et salvarà a tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada