dilluns, 9 de juny del 2014

BAUZÁ, NO EM FACIS LA PUTADA DE VINCLAR-TE


Parl en singular; des de mi i per mi. No represent res ni ningú. No actuu de portaveu de la Causa. Sé que som tàcticament incorrecte, que vaig en contra del desideràtum de la majoria i que fic la pota. Però si no ho dic, rebent.
Bauzá, no cedeixis ara, per favor. Em faries la gran putada. Em passaria com aquell que juga a pilota basca i li lleven la paret. Jo guany la partida jugant a frontó, fent rebotar les paraules i les escopinades a la teva cara de ciment. El diàleg, com vol Sastre, és talment un joc de tennis. Entres en dialèctiques, polítiques i diplomàcies. Un servidor, d'això no en sap ni pisca. Per afegitó, tothom sap que manteng un plet de dignitat amb en Nadalet.
Vaig posar messions i collons al desafiament. Vaig proclamar que eres nét del gran dictador i que deixaries morir el professor de la vaga de fam abans de cedir un mil·límetre en la teva inamovible posició de cacic. Fins ara, el teu criminal comportament m'ha donat la raó. No em fallis en el darrer moment. No em facis mentider. Aguanta totes les pressions que et puguin fer de dins i de fora, de prop i de lluny. No et deixis enlluernar per quatre espelmes. Pens que un sol gest humà pot redimir un monstre i pas una penada que tu el facis. Per postís que fos el signe d'humanitat, em faries un maler de l'hòstia.
Aquests dies he escampat la teva definició: ets un psicòpata messiànic. Ja podeu córrer a cercar l'explicació d'aquests dos mots a Wikipèdia. Trobareu totes les claus d'aquest cruel diagnòstic. Jo només aportaré una referència unint tres noms: Franco, Hitler i Bauzà. Clavats. Trigèmins. El motor de Franco era la seva religió: “Caudillo por la gracia de Dios”. Els enemics a exterminar eren els rojos. Hitler es movia per la seva raça: havia d'eliminar els jueus. Bauzá esperoneja per la seva llengua i ha de liquidar els catalans. No ens ha passat, encara, per els armes perquè no ha pogut. Ganes no n'hi falten. Té fanàtics artillers disposats a canviar la ploma pel fusell, com en Pinya Valls, per exemple. I pensar que si tornàs la Inquisició jo amagaria aquest avortó de Jehovà davall un llit de Sa Casa Llarga per salvar-lo del fogueró de la plaça Gomila. Cap inquisidor s'atreviria a tocar-lo perquè jo em posaria damunt (el llit) en vaga de fam.
S'ha acabat la maledicció de la sentència que decretava que "contra Franco nos uníamos mejor". Contra el seu nét Bauzà ens unirem tots més que mai. 
Justíssims jutges, feis els ulls grossos. No el lleveu del mig. Necessitam que duri fins a les eleccions autonòmiques. L'única victòria clamorosa és decapitar-lo damunt una urna. Mentrestant, Bauzá, per favor, resisteix. Mostra que ets tan cabró com et pintam

11 comentaris:

  1. Ni més ni manco. Passa'm de l'indignació a estar a l'aguaït. Queda't Bauzá i ses urnes q et treguin fora. No ets cap model a seguir. Ets s'exemple neoliberal i genocida NO a seguir.

    ResponElimina
  2. Entre es fatxes peperos i es fatxes pancatalanistes, es mallorquins esteim ben arreglats. Sort que al menys voltros sou nomes 4 penjats

    ResponElimina
  3. Uroooooooooooooooo.

    Que no farem llarg? Franco, Hitler i Bauza, casi res diu es diari. Ja comença a cansar que treguem an es dictador a pasturar cada pic, no el podeu deixar allà on ès que bé està?

    Te coions s'assunto que encara tenguis barra de dir que en Sastre aquest no menja per s'educació. MENTIDA. No menja (o diu que no menja) perque vol mantenir s'inmersió lingüística en català a ses escoles.Perque vol eliminar s'espanyol de ses escoles. Perque no importa donar massa inglès, que amb es català es nostros fills sen desfaran an aquest món (segons ell i segons tots es de sa corda).
    No volgueu fer un sant homo de s'educació a una persona que domés cerca com a fi sa anexió de Balears a una Catalunya independent. Ja no pensam que aquest màrtir es des Lobby per sa Independenci? Ho dic perque pareix que domés interessa dir que es "mestre".
    Se vos veu es llautó d'una hora enfora.

    Vos veig i feis exactament lo mateix que criticau dets "altres". I ademés amb més propaganda barata i embustera.

    ResponElimina
  4. I ben ficada (la pota). Has perdut es nord , santandreu.

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb l'esperit i ironia d'aquest escrit però anomenar Hitler o Franco i comparar-ho amb en Bàuza diu molt de la quantitat de temps emprada x escriure aquesta entrada... mos convé pensar un poc mes abans de xerrar i fogir d'extremismes. En "Bauzá" es un visionari anticatalanista votat majoritariament q no ha fet res ilegal de moment, encara q cada dia mos toqui es coll.., i com a tal ha d'esser tractat...

    ResponElimina
  6. El comentari d'en Jaume Santandreu el suscrit talment, i a tu Guillem,persar que deu de ser molt jove,i no tens memoria com mosatros,que si ens enrecordem del Dictador,en Bauza no es un visionari,es un dictatoret,petit,pero que pensa que redimira la seva conciencia,putejant al poble,li es igual que els nens no aprenguin,l'unic que compte es ell.Una pena

    ResponElimina
  7. "el Sol brilla en es cel blau;
    ses illes respiren pau;
    una gavina ha arribat
    i mos ha cagat as cap.
    Amb es cabells engominats
    i sa cara de sobrat,
    arriba decidit
    a complir ordres de Madrit.
    [...]"
    https://youtu.be/2_nY4b38roE

    ResponElimina