dissabte, 10 d’agost del 2013

CINC LLONGUETS TRETS DEL FORN



46. No es casen homes amb dones o homes amb homes, o dones amb dones. El matrimoni es contrau entre dues persones adultes que s'estimen en llibertat. El sexe, com el color dels ulls, és pura circumstància.
47. Té raó, el Sant Pare Francesc: per aclarir els comptes de la banda vaticana no falta saber amb qui et colgues, sinó amb qui maquines.
48. Davant la plaga de plagis que cometen els estudiants jo obligaria que les tesis fossin orals, sense més defenses que la paraula i el gest per defensar-se.
49. Quan he llegit que pugen el preu de l'electricitat he violat els meus criteris i sentiments tot pensant: "Si a Espanya hi hagués pena de mort, com a l'exemplar país de la gran civilització, canviarien la cadira elèctrica per la forca al bell mig de la platja. Així estalviarien electricitat i augmentaria l'eficàcia dissuasiva de l'espectacle''. En aquests moments, el més petit estalvi és pura meleta.
50. Per què a la sauna la suor em relaxa i a la cuina la mateixa suor em sulfura? No serà que el que emprenya no és la calor sinó la roba?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada