diumenge, 11 d’agost del 2013

TANMATEIX, LA BELLESA NO TÉ SEXE



51. Males llengües conten que el comprensiu Francesc del Vaticà ha perdonat els pecats al meu admirat Monsenyor Sicca quan aquest li ha mostrat una fotografia del capità de la Guàrdia Suïssa quan sortia de la dutxa. "Amb un cos així -ha sentenciat el Sant Pare- no hi ha déu que resisteixi".
52. Tanmateix, la bellesa no té sexe.
53. Qualsevol libido mínimament sensible, val a dir no castrada, es commou per igual davant la "Maja desnuda", de Goya, que contemplant fins que el clotell resisteixi I'aixecada de cap, a la Capella Sixtina, l'Adam de Miquel Àngel.
54. L’evolució ha empitjorat la nostra espècie en molts de caires. En aquest temps de suors i mosques hom s'adona que suprimir la coa als humans ha estat una mala passada de la transformació.
55. Un exemple clamorós d'eixa calamitat evolutiva la trobam en la supressió del marsupi. Les velles i xarugues reines, tant la d'Anglaterra com la d'Espanya, es mostrarien eternament agraïdes a la naturalesa si poguessin prescindir de la bossa de mà i portar totes les andròmines reials a la faldriguera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada