dimarts, 1 d’octubre del 2013

PEPEROS, US LLANÇ EL GUANT



Peperos, ja que us encapirrotau a retornar el nostre poble al feudalisme més absurd i groller, us propòs resoldre les vostres bravejades com ho feien els senyors dels vostres avantpassats a l’edat mitjana: a duel.
Pas de gastar saliva en bajanes discussions de bàmbols: que si  cent mil no és més que un 7% dels qui poden votar; que la majoria  absoluta representa la voluntat del poble, etc. i etc.
Us llanç el guant d’un desafiament.
Aquesta és la proposta: reuniu al carrer cent mil deu manifestants a favor del vostre TIL i del vostre estil i us proclamarem vencedors. Guanyadors d’aquesta lluita a mort que heu encès entre el seny,la raó i el sentit comú del nostre poble i el malaltís odi d’una secta de fanàtics en què heu convertit el partit polític de l’amo en Canyelles.
Bravejau de vots: mostrau a la plaça els vostres devots. Es tracta de posar cara, ulls i camisetes blaves a la vostra gent.
Hi ha una dita mallorquina del temps de les bregues a mort entre  seguidors i detractors del foll Ramon Llull que proclama com “s’armà un encarnat i blau”. El nostre duel armaria un verd i blau. Verd d’esperança, futur i vida contra el blau de passat, Falange i dictadura.
El recorregut ha de ser el mateix del 29S amb el mateix civisme.
Podeu emprar els mateixos mitjans que usau per dur els vostres votants a les meses electorals. No direm res si usurpau les cadires de rodes -les necessitareu totes– dels hospitals on comandau.
Fins i tot farem els ulls grossos davant qualsevol xantatge. Com que és la guerra, qualsevol treta val. Al cap i a la fi, els vostres seguidors -nissaga d’esclaus- us professen obediència cega. No debades  l’impresident Bauzà té pinta de general i la Camps sembla una mare abadessa.
Us concedesc quinze dies per armar el vostre blau. Us suggeresc que, en lloc de les camisetes, tragueu de l’armari –hi teniu tantes coses i persones, dins l’armari!– les camises blaves.
No ho podeu tenir millor podeu: convocar la manifestació més gran de la història per al dia de la hispanidat, 12 d’octubre. Clavat.
Peperos, al carrer, on els homes dirimeixen les seves qüestions d’honor.

24 comentaris:

  1. Esper un dia donarte una abrassada. Genial gracies.

    ResponElimina
  2. Magistral, la llàstima és que no tendran el que cal tenir per recollir el guant.

    ResponElimina
  3. Fastàstic! Au, ara ja han de moure fitxa ells... Ca... Res faran

    ResponElimina
  4. Si senyor...! Per fer això no tenen el que han de tenir...

    ResponElimina
  5. quins collons! aixi s parla, on son els adversaris? amagats...

    ResponElimina
  6. Molt ben dit Jaume, m'agrada molt. A veure si els peperos accepten el desafiament i convoquen una manifestació a favor del seu esTIL, ja veuriem quin resultat obtendrien; segur que els seus matemàtics dirien que hi havia 200 o 300.000 persones per fer creure als incultes i ignorants que ells han guanyat sa partida.

    ResponElimina
  7. Per recollir el guant han de tenir allò que no tenen......collons!

    ResponElimina
  8. No, no, no i no!!!!!!! Què pretenem amb això? Mostrar qui en té més? Qui els té mes grossos? Alimentar la guerra de bandos? Fer us ara noltros de la majoria absoluta que ens estam adjudicant? Per tot això ja estan ells i el recorregut que té es efimer. Si ha passat el que ha passat es perquè la raó s'ha imposat a la curtor. Perquè hem dit que NO es pot construïr un model educatiu sense tenir en compte la comunitat educativa. Perquè hem dit que el model educatiu es, com la democràcia, un dels pilars del nostre poble i no la posam a disposició de les bravuconades d'un mul amb les seves fòbies, etc. Tot això la gent ho ha entès i ho han "comprat"; mestres amb el seu sou, pares fent equilibris per "aparcar" -perdó per l'expressio els seus fills. I tots hem dit que això i altres coses son massa importants com per mantenir-nos impassibles quan ens ho han volgut robar. La victòria no passa per derrotar en nombre al contrari, sinó per contagiar el que ara estam vivint a tantíssima de gent a la que també l'hi han expropiat la veu i la dignitat, els seus drets, les seves cases, etc. La victòria passa per mantenir ben viu aquest inconformisme i que s'instal·li entre nosaltres com a bastió del nostre poble. Si es així, el Til, com aquest govern, caurà tot solet avui, demà o passat. Però lo més important es que després ja no quedarà espai per aquests comportaments idiotes dels nostres governants, a cops de dretes i a cops d'esquerres.

    ResponElimina
  9. Acab de llegir que a portol a la batucada els han retirat els tambors i el local per haver assistit a la mani i que l'excusa ha estat que molesten els veins, a un poligon?

    ResponElimina
  10. Em sembla que ja s'estàn organitzant! Tenen por de ser pocs, però parlen de començar amb la ràdio, de contactar amb els profes que no fan vaga etc. . . ho he llegit tot a la pàgina de facebook de "no vaig de vaga". M'estim més que això acabi sense haver de fer "duel" perquè ens hem de veure les cares tots els dies durant molt de temps.

    ResponElimina
  11. Duel? No, jo propose estimat Jaume que la gente recordi tots i cada ú del nomb d'aquests fills de mala anyada (per favor ningú insultí les putes comparant, les putes son mil vegades mes dignes, franques i bones persones que "aquestes coses" que tenim com mal governants). I perque recordar? Dons perque cada cop que els vegem i pesam pel seu costat diguem que fa olor de porc i de traidor mal garbat i escopiguem el terra. Que perque el terra i no a ells? Perque no cal que la vostra saliva s'embruti tocant aquestes animales......Per cert deixau ratil aprop del parlament darrerament si veun moltes rates berenant de gelocatils

    ResponElimina
  12. Desde Salta, Argentina, te felicito , sigue adelante pero no olvides, que aun que sea a base de tirar el guante..., hazlo con AMOR.
    Un abrazo,
    José María

    ResponElimina
  13. Ahir van anar a fer llistes negres a l'escola del meu fill, Son com la GESTAPO!!!
    Volen dividir la societat!!

    ResponElimina
  14. La gente vota cada 4 años y los que gobiernan son el PP, punto pelota, los docentes teneis que dar un servicio a los ciudadanos ,los cuales han votado al PP punto pelota.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues agacha la cabeza y come mierda. Los que tenemos dignidad y no hemos votado al PP (que somos muchos) lucharemos...

      Elimina
  15. Los que estamos artos de que se adoctrine a nuestros hijos, pensamos que no nos tenemos que poner a vuestra altura. Los profesores deben cumplir con sus tareas por las cuales cobran en vez de hacer política en las aulas.
    Si tuvieseis un mínimo de moral usariais vuestro tiempo fuera de las aulas para hacer política.

    ResponElimina
  16. Molt bo!!! Gràcies per aportar el teu granet de seny!!!

    ResponElimina