diumenge, 16 de desembre del 2012

13. NO M'HO FACEU PAGAR A MI



Si neccessitau creure en quelcom, no m'ho faceu pagar a mi. Feu-vos una palla mental sobre Déu. És una de les coses que millor sabeu practicar. Quilòmetres de prestatges sobre la divinitat avalen la meva asserció. Ressuscitau, si no, els bells déus grecs. Mai no hauríeu hagut de consentir que els bàrbars cristians els enterrassin al cementiri dels museus. En tot cas, retornau a la fe dels màrtirs incaics tot adorant l'astre que us escalfa i la lluna que us embruixa. En últim terme, aixecau catedrals als vostres ídols. El vedell d'or és el qui gaudeix de més devoció i història.
Si necessitau implorar perdó, no us agenolleu, hipòcrites, davant mi. Per molt que us hi encaparreu, no em podeu ofendre. Brams d'ase no arriben al cel. Suplicau clemència als infants que heu destrossat i llavors fermau-vos una roda de molí pel coll tot precipitant-vos al fons de la mar.
Si necessitau un negre que acompleixi baix mà la tasca que no heu fet de dominar les forces de la naturalesa i de repartir les riqueses del món, començant, per les del Vaticà, commoveu i organitzau les tropes dels milions d'afamegats i d'esclafats pel sistema, aquells que no tenen res a perdre i tot a guanyar. Hi hauria molts d'esclafits, però acabarien girant la truita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada