dimarts, 22 de gener del 2013

51. TERRATRÈMOL A L'ESGLÉSIA ROMANA


La bomba ha explotat dins les mans del Papa. Per molt que vulgui fer-se el fort i el màrtir, Benet XVI esta ferit de mort. Si se sotmetés a un tribunal internacional, sens dubte seria declarat culpable, almanco d'ocultació criminal dels fets. El seu germanet capellà i director del cor de nins violats i apallissats a la seva diòcesi alemanya, en sortiria més malparat, encara.
Els Estats Units d’Amèrica ha obligat el poderós exèrcit de Legionaris de Crist, filibusters de Joan Pau II, a renunciar del seu psicòpata fundador. Però aquesta poderosa màfia li pot decapitar la tiara.
No serà el primer Papa que mor en circumstàncies misterioses.
A la plorinyosa carta que el Papa ha enviat als bisbes irlandesos hi manquen dos punts essencials. El primer, l'obligació que té l'Església de lliurar els seus criminals pedòfils a la justícia civil. A més de pecat, la pederàstia és un delicte penat a tots els estats del món.
El punt més clamorós és la manca absoluta d'un plantejament sobre l'antinatural situació del sexe dins l'Església romana. Amb el celibat obligatori per als clergues, la prohibició que les dones siguin capellans i la maledicció dels homosexuals, l'Església romana es converteix en una secta retrògrada, condemnada a desaparèixer com a tal si no reacciona d'una forma radical i valenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada