dijous, 2 de maig del 2013

147. L'ÚLTIM EVANGELI

Així com cada persona té un cervell, la humanitat també té el seu. El gran encèfal d'on  emanen els pensaments universals. Quan les teves idees coincideixen amb les troballes del món, et neix el goig de la seguretat. Cal viure oberts perquè t'arribin els signes dels temps.
Sabia que l'impacte del llibre et transportaria a glòria de la confirmació. M'he servit d'un dels meus arcàngels per arrambar-te'l.
Pràcticament tot el que has llegit a l'”Últim testament”, de James Frey, jo ja t’ho havia dictat per a la teva Bíblia. Al marge del mode d'escriure, del tuf apocalíptic i de mitificació de la resistència física del personatge, el credo d'aquest provocador americà és exactament el teu.
És l'evangeli de l'home del carrer. Els dogmes d'avui: Déu no existeix; el més enllà és aquí; l'home és un imbècil, egoista i violent; la follia del poder posa en perill el món; les religions són la pesta; només l'acceptació de tu mateix pot proporcionar-te espipellades de pau; la llibertat i l'amor són l'únic camí de salvació...
Però la coincidència gloriosa que no havies trobat  en cap altre predicador és que aquest amor és corporal, sensual, bisexual. El signe de la segona vinguda del Messies -el miracle!-  és que dos homes és besen. L'orgasme, en la seva infinitat de formes, és el cel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada