dilluns, 10 de juny del 2013

183. ON QUEDA EL MISSATGE?

Hem paladejat el sarcasme junts, desvergonyit escolanet, quan hem llegit al  “Full dominical” la notícia salvadora.
El Bisbat de Mallorca es present a les xarxes socials amb la posada en marxa d’un perfil al Facebook i al Twitter. Es tracta de mantenir informats els usuaris al minut sobre les activitats de la institució”.
Llavors, segueix proclamant la bona nova: “Paral·lelament, s’ha renovat completament la pàgina web del Bisbat i el full dominical”.
Per tenir notícies importants cada minut  hauran de penjar a la xarxa els pics que el bisbe va a l’excusat o les vegades que sona l’alarma al baix ventre de la primera verge consagrada. Quant a això, en tot el món no trobaríem un teòleg capdefava que ens expliqui  per què cony el déu dels catòlics romans necessita telets de verge.
Amb els mitjans de comunicació ens passa la mateixa cosa d’aquell doctor que dominava vuit llengües, però no tenia res a dir. Les bajanades sonen igual en tots els idiomes, fins i tot en el de signes.
Amb tants de mitjans, el missatge, on queda?
Tanmateix, el testimoni, l’exemple, segueix sent la columna vertebral de la comunicació.
Davant totes les xarxes socials, els bandejats d’aquesta església avorrida ens quedam amb la nostra antiga sentència: “Ens convencen les idees, però ens determinen les persones”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada