dimarts, 11 de juny del 2013

184. TORNADA A LA REVOLUCIÓ

Veia dar que aquests temps, mal anomenats de crisis, ens portaven bons vents per tornar a somniar en les utopies. Però no m'atrevia a dir-ho per la por que un pic més em qualificassin de visionari. Vet ací que la trobada amb la valenta carta als bisbes del món del maleït teòleg Hans Küng, tot proclamant que s'han acabat les verbes, les temporitzacions, les mitges tintes i que ha arribat el temps de la gran reforma de l'Església, m'han contagiat el coratge d'alçar un crit revolucionari.
Les volcàniques turbulències econòmiques, socials i religioses van esbucant els murs de l’injust i cruel ordre mundial. Ha arribat l'hora de treure de les tàvegues de l'oblit i la vergonya la vella i estimada paraula que pot retornar-nos la dignitat d'animalons racionals: revolució! Aquesta és la santa paraula: revolució! Ha arribat
l
'hora d'escopir un gargall de burla a tots els que ens han enganyat prometent-nos un canvi. Quan te tornen canvi només et lliuren ferramalla. La revolució exigeix una transformació profunda i radical del sistema i deIs sistemes.
L’Església, els polítics, els governs i tota la mandanga es dediquen a fer pessigolles a un mort. Avui ja no riu ni Déu. El món necessita un nou ordre on les bestioles humanes puguem somniar utopies i Déu pugui descansar en pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada